Talviyön kauneus ikuistettiin videolle – tätä näkyä ei unohda

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Valokuvaaja Aryeh Nirenberg halusi ikuistaa talviyön kauneuden timelapse-videolle. Taivaankappaleiden kuvaamiseen erikoistunut mies oli vaeltanut Coloradon Aspenin lähellä sijaitsevan Maroon Bells -vuoristoparin luokse. Lopputulos hivelee silmiä.

Tähtitaivasta kuvannut mies oli kulkenut painavan kuvauskaluston kanssa umpihangessa. Hän oli leiriytynyt kuvaamaan komeasti taivaanrantaan kohonneita vuoria ja niiden yläpuolelle auennutta avaruutta. Aryeh Nirenberg kertoo, että kuvausyönä oli ollut 23 astetta pakkasta, mutta työ oli vaivan arvoista.

Lopputuloksena hän on julkaissut Youtubeen videon, joka mykistää. Maailma on upea ja henkeäsalpaavan kaunis paikka, jota meidän kaikkien tulisi kunnioittaa. Video on nautinnollinen.