Itsemurhan tehnyt Keith Flint erosi hiljattain vaimostaan – pani myös yhteisen asunnon myyntiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Prodigy -yhtyeen laulaja Keith Flint löydettiin äskettäin kuolleena asunnostaan. Mies oli tehnyt itsemurhan viikonlopun aikana. Flint oli ilmeisesti hiljattain eronnut japanilaissyntyisestä vaimostaan, Mayumi Kaista. Keith Flint ja Mayumi Kai menivät naimisiin vuonna 2006.

Mirror-lehti kertoo pariskunnan eronneen jokunen aika sitten ja tämä saattaa olla syynä Keith Flintin itsemurhalle. Miehen epäiltiin kärsineen avioeron jälkeen masennuksesta. Lisäksi hän oli pannut pariskunnan yhteisen 1,5 miljoonan punnan arvoisen Essexin asunnon myyntiin viime viikon perjantaina. Myynti-ilmoitus on poistettu.

Japanilainen Mayumi Kai työskentelee DJ:nä, ja oli Keith Flintin kuoleman aikaan Tokiossa. Keith Flintin kerrottiin eläneen vaimonsa kanssa päihteetöntä ja helppoa elämää. He muun muassa matkustelivat Euroopassa vaatimattomasti autolla kierrellen.

View this post on Instagram

2019年✨ 皆さまにとって最高に良い1年でありますように❕ 今年最初のDJは、 @atom_tokyo ♪ @djminoru.u さん プロデュースの元、早くも1年以上atomでDJしてきました。毎回が勉強になって、初心にカエル良い機会になってます✨感謝❕ 本年も引き続きよろしくお願い致します✨ 1/2(wed) Atom tokyo🎧 22:00 Start Atom Tokyo 1FフロアでDJするので遊びに来てください🎧 Atom Tokyo DJ's & @djkenmaki & DJ MAYUMI http://atom-tokyo.com/ 1F,Dr.Jeekahn’s Maruyamacho, Shibuya-ku, Tokyo, 150-0044, Japan #2019 #newyear #new #dj #femaledj #nightclub #hiphop #edm #rnb #trap #atomtokyo #shibuya #tokyo #japan

A post shared by ❤️Dj Mayumi👠 (@djmayumi) on