Mies riehui Kelan toimistossa Salossa – uhkasi ampua kaikki

Ohhoh! · Stara.fi

Lounais-Suomen poliisi kertoo, että Salossa tapahtui viime torstaina iltapäivällä välikohtaus Kelan toimistossa. Poliisille jo entuudestaan monista yhteyksistä tuttu mieshenkilö oli suivaantunut, koska ei saanut mielestään hänelle kuuluvaa korvausta.

– Mies oli vaikuttanut aggressiiviselta ja hän oli alkanut toimiston aulassa heitellä ympäriinsä mm. esillä olleita esitteitä. Hän oli uhannut henkilökuntaa kertoen hakevansa aseen ja tulevansa ampumaan kaikki. Miehen oli ulos lähtiessään onnistunut anastaa henkilökunnalle kuuluva matkapuhelin, poliisi kertoo.

Mies soitti varastamallaan puhelimella hätäkeskukseen ja väitti, että läheisessä hotellissa riehuu parhaillaan tulipalo. Palokunnan ja poliisin saapuessa paikalle se osoittautui perättömäksi. Mies saatiin kiinni tuntia myöhemmin Salon keskustassa, kun hän oli varastanut urheilukaupasta lenkkitossut.