Salarakas veti stringit navan yläpuolelle – jalkovälistä kiristi melkoisesti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornian West Hollywoodissa asuva laulaja Aubrey O’Day on ansioitunut myös vaatemallina. Nyt kurvikas kaunotar esittelee neonväreissä loistavia Pretty Little Thing -yrityksen alusvaatteita.

Naisen poseeraus tapahtuu jalat levällään ja kyykkyasennossa. Hänellä on yllään kellertävät alushousut, jotka on vedetty korkealle navan yläpuolelle. Katse ohjautuu väkisinkin naisen genitaalialueelle, sillä kamelinvarvasta kohti uppoutuvat alushousut eivät voi olla miellyttävän tuntuiset.

Aubrey O’Day nousi taannoin otsikoihin paljastettuaan salasuhteensa Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin poikaan. Vuosia Donald Trump Jr.:n kanssa salaa seurustellut nainen joutui kuitenkin pettymään miehen palattua vaimonsa kainaloon. Aubrey O’Day on julkaissut uutta musiikkia dumblonde-nimellä.