Typeryyden huippu! Nainen kiipesi jaguaarien aitaukseen ottamaan selfien

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selfie-kuvat ovat johtaneet ympäri maailmaa jo kymmeniin kuolemantapauksiin, kun ihmiset yrittävät saada mahdollisimman erikoisia kuvia sosiaaliseen mediaan. Nyt eräs yhdysvaltalainen nainen on ollut menettää henkensä oman typeryytensä vuoksi. Hän nimittäin kiipesi selfie-kuvaa varten eläintarhassa jaguaarien aitaukseen.

Arizonassa sijaitsevassa eläintarhassa nainen sai yllättäen ajatuksen hankkia itselleen harvinainen selfie petoeläinten aitauksen sisäpuolelta. Niinpä nainen päätti kaikessa viisaudessaan kiivetä aidan yli, jotta pääsisi poseeraamaan kuvassa jaguaarin kanssa. Päätöksellä oli traagiset seuraukset.

Lauantaina Wildlife World Zoossa tapahtuneessa välikohtauksessa naarapuolinen jaguaari hyökkäsi naisen kimppuun ja raapaisi tätä kynnellä. Nainen sai syviä haavoja vartaloonsa, mutta säilyi kuitenkin kaikesta huolimatta hengissä. Vammoista kuvattu video leviää parhaillaan verkossa. Eläintarha tutkii tapausta. Eläintarha ilmoitti kuitenkin heti, ettei sillä ole syytä lopettaa eläintä sen luonnollisen käytöksen vuoksi.