Nainen oli juuri saamassa orgasmin – sitten verisuoni räjähti päässä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lontoossa asuva 44-vuotias nainen on kiidätetty sairaalaan, koska hän pyörtyi kesken seksin. Naisen kumppani oli antanut hänelle suuseksiä. Yhtäkkiä tajuttomaksi mennyt nainen oli saanut aivohalvauksen juuri ennen orgasmia.

BMJ Case Reports kertoo naisen olleen lähellä orgasmia, kun hän yhtäkkiä meni veteläksi kumppaninsa antaessa hänelle suuseksiä. Yksi naisen pään verisuonista oli räjähtänyt. Ensiapuun toimitetun naisen elintoiminnot olivat normaalit, mutta hän valitti päänsärkyä.

Kuvausten mukaan aivojen ja pääkallon välissä oleva verisuoni oli räjähtänyt aiheuttaen pientä verenvuotoa. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun seksi on kirjaimellisesti räjäyttänyt ihmisen tajunnan. Seksi lisää verenkiertoa ja heikot suonet eivät välttämättä kestä painetta.