Kim Kardashian auttaa vapautunutta vankia – maksaa viiden vuoden vuokrat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiiritähti Kim Kardashian on yllättänyt tarjoutumalla avustamaan entistä vankia. Hän on lupautunut maksamaan juuri vapautuneen Matthew Charlesin vuokran.

Charles oli alun perin tuomittu vankeuteen 35 vuodeksi väkivallattomista huume- ja asesyytteistä, mutta pääsi vapaaksi istuttuaan tuomiota 20 vuoden ajan. Miehen asuntohakemus hylättiin hänen taustansa vuoksi.

Tapaus kantautui Kim Kardashianin korviin. TMZ:n mukaan tähti lupasi maksaa Charlesin vuokran viiden vuoden ajan. Ex-vanki suunnittelee säästävänsä kyseisenä aikana rahaa, jotta hän voisi ostaa oman kodin.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Yhdysvaltojen rikosoikeusuudistusta kannattava Kim on auttanut entisiä vankeja. Viime toukokuussa hän pyysi presidentti Trumpia armahtamaan ensikertalaisena elinkautiseen huumerikoksesta tuomitun 63-vuotiaan Alice Johnsonin. Kampanjointi onnistui, ja Johnson vapautettiin.