Missä peleissä voit silittää koiraa? Tämä Twitter-tili paljastaa!

Digi Pelit · Tim Isokivi

Pelien maailmat kehittyvät jatkuvasti monipuolisimmiksi, minkä ansiosta niistä löytyy yhä useammin myös lemmikki- ja villieläimiä. Joskus niitä voi jopa pysähtyä silittämään.

Vaikka koirien silittäminen on jotain mitä monet pelaajat haluaisivat tehdä, ei se ole edelleenkään mahdollista aivan kaikissa videopeleissä. Onneksi apua pelien etsimiseen tarjoaa asiaan perehtynyt tuore Twitter-tili.

Twitter-tili Can You Pet the Dog?, eli Voitko silittää koiraa?, listaa videopelejä joissa on mukana koiria. Twiitit paljastavat missä peleissä eläintä voi rapsutella.

Koirien silittäminen onnistuu esimerkiksi Red Dead Redemption 2, Far Cry: New Dawn ja The Last of Us -peleissä. Sen sijaan ominaisuutta ei löydy peleistä, kuten Grand Theft Auto 5, Legend of Zelda: Breath of Fire ja The Division 2.