Ashley Tisdale varttui teinitähdestä upeaksi bikinikaunottareksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Ashley Tisdale muistetaan erityisesti roolistaan hurjan menestyksen saaneissa High School Musical -elokuvissa. Scary Movie 5 -elokuvassakin nähty tähti joutui taannoin pakkomielteisen fanin ahdistelemaksi.

Ashley Tisdale vietti taannoin pari vuotta hiljaiseloa, mutta teki sittemmin paluun poseeraamalla mallina West Hollywoodin Melrose Avenuella. Viime aikoina näyttelijätär on osoittanut kuvillaan, että teinitähdestä on varttunut upea bikinikaunotar.

View this post on Instagram

Who’s ready for summer? 🙋🏼‍♀️

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale) on

30-vuotias Ashley Tisdale nähtiin taannoin Scary Movie 5 -elokuvassa yhtenä elokuvan päätähdistä. Elokuva parodioi muun muuassa menestyselokuva Black Swania. Viime aikoina Tisdale on työstänyt muun muassa Pandas in New York -elokuvaa ja Skylanders Academy -televisiosarjaa.

Uusimmat