Hevosta kuljetettiin lava-auton lavalla – paikallisen poliisin mukaan laillista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hevosia kuljetetaan tyypillisesti niitä varta vasten suunnitelluissa vaunuissa. Taannoin Yhdysvaltojen Texasissa todistettiin kuitenkin tilannetta, jossa eläin matkusti ajoneuvon lavalla.

Facebookissa julkaistulla videolla muun liikenteen seassa ajaa lava-auto, jonka lavalla seisoo hevonen. Hevonen oli kiinni yli 110 kilometrin tuntivauhtia moottoritiellä ajaneessa ajoneuvossa vain köydellä.

Näky herätti monien hevosharrastajien huolen, sillä hevosten tiedetään käyttäytyvän arvaamattomasti esimerkiksi pelästyneenä. Paikalliset poliisit kuitenkin kertovat ABC 13 -uutissivustolle, ettei hevosta lava-auton kyydissä kuljettanut mies syyllistynyt paikallisen lain mukaan minkäänlaiseen rikkeeseen.

 

Only in Texas

Publiée par Ami Parbs sur Samedi 9 mars 2019

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.