Raivojooga leviää – olutta ja kiroilua venytysten välillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joogasta on muodostunut parissa vuosikymmenessä suosittu harrastus, jolla on monien elämään suuri merkitys. Joogalajeja on monia, ja jokainen voikin valita niiden joukosta itselleen parhaiten sopivan version. Parhaillaan maailmalla leviää raivojooga.

Uudenlaista jooganäkemystä edustava raivojooga rohkaisee muun muassa kiroilemaan ja juomaan olutta. Harrastaja voi siis purkaa itseään ja löytää siten rauhan venytellessään vartaloaan. Raivojooga on ollut monien suosikki, koska tavalliseen joogaan yleisesti yhdistetty elämäntapa ei sovi juuri heille.

Yhdysvaltojen Houstonissa raivojoogaa on ryhtynyt tukemaan muun muassa olutpanimo Brash Brewing, joka järjestää nykyisin raivojoogaa kahdesti kuukaudessa. Panimon versiossa harrastajille tarjotaan oluttaukoja joogaamisen välillä. Raivojoogaa voi harrastaa myös kotona, sillä verkosta löytyy runsaasti maksullisia videoita aiheesta.