Sara Chafak viettelee uimapuvussa – kuin seireeni rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selviytyjät-ohjelman suomalaisessa versiossa äskettäin kilpaillut ja myös todella hyvin menestynyt vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak on nykyisin aktiivinen somettaja, joka tekee kuvillaan myös liiketoimintaa. Missikaunotar julkaisee usein upeita kuviaan verkossa.

Nyt Sara nähdään kahdessa tuoreessa kuvassaan vedessä. Toisessa hän poseeraa uimarannan rantavedessä punaisessa uimapuvussa ja toisessa makoilee uima-altaassa värikkäissä bikineissä.

View this post on Instagram

Worlds change where eyes meet.

A post shared by SC (@sarachafak) on

Sara Chafak kunnioitti taannoin Suomen itsenäisyyspäivää julkaisemalla sosiaalisessa mediassa arkistokuvan, jossa silloinen Miss Suomi nähtiin edustamassa Suomea Miss Universum -kilpailuissa. Monet suomalaiset varmasti muistavat vielä tuon kilpailun.