Austin Powersin seksisymbolin bikinivartalo hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Austin Powers -elokuvasta tuttu Elizabeth Hurley on ollut viime aikoina tuttu näky Instagram-lomakuvista. 53-vuotias tähti poseeraa otoksissa mielellään bikineissä. Viime aikoina brittiläinen näyttelijä on sekoittanut faniensa päitä erityisesti Instagramissa.

View this post on Instagram

Soft light & a sparkly bikini 😘 #aquamarinebikini #lushrobe #newcollection @elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Uusimmissa kuvissaan Elizabeth esittelee ikäisekseen harvinaisen upeaa bikinivartaloaan kuvaajalle. On kyllä syytäkin, sillä vartalo on kuin parikymppisellä mallikaunottarella.

Elizabeth Hurley nousi suuren yleisön tietoisuuteen 1990-luvun lopulla seurustellessaan Hugh Grantin kanssa. Tällä hetkellä hän tähdittää yhdysvaltalaista The Royals -saippuasarjaa, jossa hän esittää englannin fiktiivistä kuningatar Helenaa.