Kevään huulipunasävyt hohtavat kirkkaina – tämä on trendikkäin väri

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Unikonpunainen sävy on kevyesti oranssiin taittuva kirkkaanpunainen väri. Hehkuvan punaiset sävyt ovat olleet muodissa jo muutaman vuoden ajan, mutta nyt unikkomaista väriä pannaan huuliin näyttävästi.

PureWow-lehden muotitoimittaja vinkkaa, että rakkauden väreissä loistavat huulipunat ovat tämän kevään halutuimpia sävyjä. Upeat huulet korostuvat entisestään unikon sävyllä, joka on puhtaan punaisen ja kirkkaan oranssin herkullinen sekoitus. Huulet ovat niin punaiset kuin ne ikinä pystyvät olemaan.

Keräsimme alle inspiraatiokuvia Instagramista. Huulipunasävy erottuu parhaiten, jos sen yhdistää toiseen kevään kuumimpaan meikkitrendiin, eli 1960-luvun tyyliseen silmämeikkiin. Nyt on lupa näyttää takavuosien Bond-tytöltä.