Khloe Kardashian kettuilee Tristan Thompsonille – julkaisee syytteleviä päivityksiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkiskaunotar Khloe Kardashianin parisuhdehistoria on surullinen. Nainen on joutunut häntäheikkien uhriksi lukuisia kertoja elämässään, eikä huono onni kääntynyt edes hänen esikoisensa isän, Tristan Thompsonin kohdalla.

Nyt Khloe Kardashian on niin sanotusti ampunut kovilla koripalloilija Tristan Thompsonia, joka jäi ystävänpäivän jälkimainingeissa kiinni jälleen kerran vieraan naisen kanssa vehtaamisesta. Tällä kertaa NBA-tähti oli suudellut Kylie Jennerin parasta kaveria ja kämppistä Jordyn Woodsia. Khloe on pettynyt sydänjuuriaan myöten.

Nainen on kirjoittanut ja julkaissut Instagram-tarinoihinsa syytteleviä poimintoja, jotka on osoitettu selkeästi petturi-exänsä suuntaan. Tristan Thompson täytti äskettäin 28 vuotta, ja Khloe Kardashian julkaisi miehen syntymäpäivänä 12 kohdan listan asioista, joita ihmisten tulisi muistaa. Listan viimeisenä on kohta, jossa lukee: ”Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää”.

Instagram