Slipknotin perkussionisti haastoi bändikaverinsa oikeuteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaillaan uuden levyn julkaisuun valmistautuvan metalliyhtye Slipknot on ajautunut riitaan. Yhtyeen perkussionisti Chris Fehn on nostanut kanteen muita jäseniä vastaan rahallisten korvausten pimittämisestä.

Fehnin mukaan fanituotteista kerätyt rahat on tarkoitus suunnata ne kaikkien jäsenien kesken jakavalle toiminimelle. Kanteessa mies väittää joidenkin bändin jäsenten perustaneen Slipknotiin liittyviä yrityksiä, joihin kerääntyy yhtyeelle kuuluvia varoja.

Pitkänenäisestä maskistaan tunnettu perkussionistin syyttävä sormi osoittaa The Blast -sivuston mukaan erityisesti laulaja Corey Tayloria ja toista perkussionisti Shawn Crahania. Taylor on sittemmin vastannut syytöksiin kryptisellä twiitillä.

– Tulette kuulemaan tänään runsaasti paskapuhetta. Sanon vain tämän: Odottakaahan kunnes totuus tulee julki. Kauan eläköön Knot, Corey Taylor kirjoitti.