Takavuosien meikkitrendi saa silmät näyttämään isoilta – ei tarvetta kuvafilttereille

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tämän vuoden yhtenä suurimpana kauneustrendinä on meikata 60-luvun tyyliin silmät mahdollisimman suuriksi. Efektiä korostetaan näyttävillä tekoripsillä, jotka pannaan myös alaluomelle.

Vuosien ajan meikkauksessa on korostettu kasvojen varjostuksia ja kulmakarvoja. Nyt tyyli vaihtuu siten, että silmät nousevat meikkauksen pääosaan. Luomiväri pidetään jopa neutraalina, mutta ripsiväriä pannaan sitäkin enemmän reilun rajauksen kera.

On muodikasta omata pitkät hämähäkkiripset Twiggy-tyyliin. Keräsimme alle inspiraatiokuvia Instagramista. Alaripset voi piirtää myös rajauskynällä.

View this post on Instagram

A slightly horrendous, modern day Twiggy lash look.

A post shared by Meghan ♡ (@meghanmonroe_) on

View this post on Instagram

I love my job. Happy Valentines Day 💘 Model: @cate.collins Inspo: @tomford Beauty Campaign 2009 + Bridget Bardot 60s makeup . 〰️ beauty notes 〰️ @biodermaaustralia Sensibio H2O @olehenriksen Banana Bright Eye Crème @laneige_us Lip Sleeping Mask @lumabeauty Brighten Up Serum @ellisfaascosmetics Foundation @bareminerals Serum Concealer @soapbrows @kevynaucoin Precision Brow Pencil @hourglasscosmetics Ambiant Light Palette @hourglasscosmetics Curator Lash Instrument @iconic.london Illuminate Original @tomfordbeauty Shade + Illuminate @elciecosmetics Highlight in Luna @hava_beauty_co Double Density Individual Lashes @napoleonpedis Gel Eyeliner in Yin @maccosmetics Lip Pencil Whirl @australiscosmetics GrlBoss Lip Cream in Loyal . Brushes » @mykitco @raemorrismakeup @mua.luxe Hair » @natashiabeschorner from @bristleandbones

A post shared by MICHELLE WICKLANDT (@michellewicklandt) on

View this post on Instagram

I Have Loved The Stars Too Fondly To Be Fearful Of The Night. Photography: @harris_kyprianou_photography Makeup: @savvassavva_makeupartist Hair: @peter_location_a Model: @andrianastephanie @madison_agency_cyprus For @aniceclothes F/W 2018-2019 Collection FACE – @armanibeauty: Luminous Silk Foundation – @lancomeofficial: Effacernes Concealer – @nyxcosmetics_cyprus: Mineral Finishing Powder – @benefitcosmetics: Hoola Lit Bronzer – @maccosmetics: Blush In Melba – @armanibeauty: Fluid Sheer no 2 – @maccosmetics: Fix+ EYES – @maccosmetics: Wedge & Omega Eyeshadows (On Eyebrows) – @hudabeauty: Rosegold Remastered – @urbandecaycosmetics: Born To Run Palette – @nyxcosmetics_cyprus: Epic Ink Eyeliner – @parisberlinmaquillagepro: Beige Pencil – @yslbeauty: Mascara Volume Effet Faux Cils – False Eyelashes: Custom LIPS – @bobbibrown: Lip Liner In Cocoa – @maccosmetics: Influentially It Lipstick – @maccosmetics: Lipglass in Scarcely See

A post shared by Savvas Savva (@savvassavva_makeupartist) on