Dokumentti vaikutti sittenkin Paris Jacksoniin – käyttää päihteitä ja tappelee poikaystävänsä kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Michael Jacksonin harjoittamasta pedofiliasta kertova kohudokumentti Leaving Neverland on aiheuttanut runsaasti keskustelua ympäri maailmaa. Michael Jacksonin tytär Paris Jackson on kiistänyt dokumentin väitteet ja syytökset. Hän on myös vakuuttanut, että neljä tuntia kestävä dokumentti ei vaikuta hänen elämäänsä.

Itsekin viihdeuraa luonut Paris Jackson ei ole nähnyt isästään kertovaa dokumenttia, mutta on käskenyt ihmisiä rauhoittumaan. Hän on myös nauranut väitteille, että hänen isänsä olisi käyttänyt seksuaalisesti hyväksi pikkupoikia. Ihmiset ovat jopa ihmetelleet, miten joku voi ylipäätään nauraa näin vakavalle aiheelle?

Nyt Paris Jackson nähty vahvasti päihtyneenä ja hän on tapellut poikaystävänsä Gabriel Glennin kanssa, RadarOnline uutisoi. Alkuvuodesta kerrottiin, kuinka 20-vuotias Paris Jackson olisi ollut vieroitushoidossa.

Äskettäin hän kuitenkin julkaisi sosiaalisen median tarinoihin videoita, joilla hän käytti huumeita. Hän poltti muun muassa bongia, ja Jacksonin perheenjäsenet epäilevät naisen hyvinvoinnin olevan syöksykierteessä.

View this post on Instagram

uh

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on