Harkitse hääpäivä tarkkaan – ota nämä asiat huomioon

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä haluaa tietyn päivämäärän hääpäiväkseen ja saattavat varata esimerkiksi kirkon vuosia ennen naimisiinmenoa. Hääsuunnittelija Jessica Ormond on nyt vinkannut, mitkä seikat kannattaa ottaa huomioon hääpäivää valitessa.

Ensimmäisenä on pohdittava, haluaako järjestää häät sisällä vai ulkona. Lämpötilat ja säätilojen vaihteleminen voi vaikuttaa koko päivään ratkaisevasti. Myös sillä on väliä, mitä kukkia häihinsä haluaa. Kaikkia leikkokukkia ei saa vuoden jokaisena päivää yhtä helposti.

Jessica Ormond kertoo Elite Dailylle, että hääpäivän valitsemisessa kannattaa myös huomoida juhlapyhät ja erilaiset lomakaudet. Jos haluaa viettää juhlansa tietyssä paikassa, kannattaa varaus tehdä hyvissä ajoin.

Toisaalta sesongin ulkopuolella vietettävät häät voivat tulla juhlapaikan vuokran osalta edullisemmaksi. Entäpä aika kihlautumisesta alttarille? Osa ihmisistä voi olla kihloissa vuosia, toiset haluavat nopeasti sen jälkeen avioon.