Ikea julkaisi oman Kåma Sutran – ultimaalinen opas makuuhuonenautintoihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kamasutraa pidetään kaikkien seksikirjojen äitinä, sillä se on toista tuhatta vuotta vanha teos. Intialaisessa kirjassa on asento-oppaan lisäksi monipuolisesti neuvoja ihmisen seksuaaliseen käyttäytymiseen liittyen, ja siksi teosta annetaan usein myös häälahjaksi pareille.

Kamasutran kuuluisin osa on rakasteluun liittyvät neuvot. Nyt huonekalujätti IKEA on julkaissut oman oppaansa makuuhuone-elämään liittyen. Kyseessä on makuuhuoneen sisustamiseen ja varustelemiseen liittyvä mainos, jonka avulla herätellään ihmisten mielenkiintoa ruotsalaisen yrityksen tuotteisiin.

Aidossa, intialaisessa Kamasutrassa jaetaan monipuolisesti vinkkejä rakkausoppiin, morsiamen valitsemiseen ja avioliiton hoitamiseen. Teoksen suosituin osio on kirjan toinen luku, jossa annetaan kuvilla varustettuja neuvoja rakasteluasentoihin, oraalisiin nautintoihin ja suudelmiin liittyen.