Khloe Kardashian: ”Olen nyt Truen yksinhuoltaja”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime päivinä on paljastunut, että julkkispariskunta Khloe Kardashianin ja Tristan Thompsonin suhteessa on ollut enemmänkin syrjähyppyjä kuin ne, mitä on paljastettu julkisuuteen. Mediassa on kerrottu NBA-pelaajan kahdesta hairahduksesta, Lani Blairin ja Jordyn Woodsin kanssa.

Khloe Kardashian on vakuuttunut, että Tristan Thompson ei ansainnut häntä missään suhteen vaiheessa. Kannattaa myös muistaa, että he aloittivat suhteensa Thompsonin edellisen naisen raskaana ollessa, joten sama kuvio on jo toistunut ennen Khloen näpeille saamista. Pettäjä on aina pettäjä.

HollywoodLife uutisoi nyt, että Khloe Kardashian on päättänyt olla tyttärensä True Thompsonin yksinhuoltaja, eikä hän jaa sitä Tristan Thompsonin kanssa.

Koripalloilija ei nimittäin ole osoittanut katumustaan tai mielenkiintoa perhettään kohtaan. Tristan ei ole pyytänyt tyttärensä näkemistä, joten Khloe haluaa antaa itse kaikkensa mahdollisen pian yksi vuotta täyttävälle tyttärelleen.

View this post on Instagram

⚡️Future so bright, She gotta wear shades ⚡️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on