Mies ei ollut tyytyväinen ruokaansa – teki uuden annoksen ravintolan keittiössä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Taco bell -ravintolasta meksikolaistyylistä pitsaa tilannut mies on etsintäkuulutettu. Syynä on miehen oma-aloitteisuus, sillä hän oli tehnyt oman ruokansa pikaravintolan keittiössä. Hän oli rikkonut muun muassa terveysmääräyksiä.

Etelä-Carolinassa sijaitsevassa Taco Bellissä todistettiin erikoista tapahtumaketjua, kun noutoluukulta meksikolaista pitsaa tilannut mies halusi uuden annoksen. Syynä oli pitsan vähäinen lihamäärä. Koska toinenkaan pitsa ei miellyttänyt asiakasta, päätti hän tehdä ruokansa itse.

Mies käveli Taco Bellin keittiöön, valmisti pitsan ja lähti ravintolasta. Asiakkaan kerrottiin olleen vihainen, koska oli saanut aiemmin huonot annokset. Poliisi etsii tekijää, jonka on kuvailtu olleen noin kolmekymppinen rastapäinen ja tummaihoinen mies, The Smoking Gun uutisoi.

View this post on Instagram

Mexican Pizza party. #TacoBellTuesday

A post shared by Taco Bell (@tacobell) on