Lyhyt farkkutakki sopii kaikille – näin syntyy tyylikäs kevätlook

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kevät tarkoittaa myös ohuempien takkien käyttöönottamista. Farkkutakit ja nahkarotsit jatkavat edelleen katumuodissa, ja nyt on annettu vinkkejä lyhyemmän mallin pukemiseen. Kevättyyli syntyy yksinkertaisilla vinkeillä.

Lyhyen farkkutakin voi yhdistää mekkoon ja nilkkureihin saadakseen hieman hienomman kokonaisuuden. PureWow-lehden muotitoimittaja kertoo, että lyhyt takki tekee vartalosta pidemmän näköisen. Takki sopii myös erinomaisesti korkeavyötäröisten farkkujen tai hameen kaveriksi.

Lyhyen takin hihat voi kääriä saadakseen hoikemman vaikutelman. Nyt on myös lupa suosia samanvärisiä housuja lyhyen takin kanssa käytettynä. Lyhyt farkkutakki voi olla pikkusen nafti tai ylilöysä, oman maun mukaan.

View this post on Instagram

80”s vibe #croppeddeminjacket

A post shared by Rocio Gonzalez (@rocio_evangelina_g) on

View this post on Instagram

today I felt more greeeen 🐉🔋

A post shared by SEL 🍜 (@savageselvi) on