Nainen ampui paineilmatykillä huumeita vankilan muurin yli

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Paineilmatykeillä ammutaan perinteisesti t-paitoja katsomoihin muun muassa urheilutapahtumissa ja musiikkikonserteissa. Nyt Yhdysvaltojen Oklahomassa on pidätetty nainen, joka ampui samanlaisella tykillä huumeita vankilan muurien sisäpuolelle.

North Fork Correctional Centerin vanginvartijat huomasivat nopeasti, että 40-vuotias Kerri Jo Hickman ampui huumenyyttejä ilmapainetykillä vankilan muurien yli. Muovipusseissa oli amfetamiinia, pilveä, kännyköitä, savukkeita, korvatulppia, latureita ja digitaalinen vaaka. Lastin sinkoamisen jälkeen nainen lähti ajamaan pois vankila-alueelta.

Poliisit tavoittivat hänet myöhemmin valtatieltä. Naisen ajoneuvosta takavarikoitiin paineilma-ase, jonka ammuksen kantavuus voi olla jopa 90 metriä. Kerri Jo Hickman on nyt itse kaltereiden takana 200.000 dollarin suuruista takuusummaa vastaan, The Smoking Gun uutisoi.