Salarakas tiukassa mekossa – rintaliivit unohtuivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Starlets of New York -strippiklubilla tarjoilijana työskentelevä Lani Blair elää nykyisin luksuselämää. Hän elättää itsensä osin myös Instagram-mallina, sillä naisen seuraajien määrä on noussut 686.000 faniin. Hän nousi julkisuuteen vuosi sitten salarakkaana.

Newyorkilainen Lani Blair oli viettänyt yön koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa vain muutama päivä ennen Thompsonin ja Khloe Kardashianin esikoistytön syntymää. Sittemmin Blair on edustanut itseään Instagramissa seksikkäästi poseeraten ja eri vaatemerkkejä edustaen. Nyt nainen on markkinoinut seksikkäillä kuvilla Fashion Nova -vaatejättiä.

Lani Blair on viettelevässä kuvassa sinapinkeltaisessa mekossa, joka paljastaa kankaan läpi näkyvät nännit. Samassa herää kysymys, onko naisella ollenkaan alusvaatteita keväisen mekon alla? Kuva ainakin viettelee katsojansa onnistuneesti. Hänen asunsa edustaa tämän kevään muodikkainta väriä.

View this post on Instagram

🌼 Dress: @fashionnova💫

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on