Tristan Thompson hylkäsi perheensä – jatkoi elämäänsä ilman katumusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

NBA-tähti Tristan Thompson on saanut toistamiseen kaikkien Kardashian-fanien vihat niskoilleen, koska mies erehtyi jälleen kerran pettämään avovaimoaan ja pienen lapsensa äitiä, Khloe Kardashiania. Häntä koipiensa välissä toiselle puolelle Yhdysvaltoja palannut mies ei pidä enää mitään yhteyttä perheeseensä.

Toisin sanoen uskottomuusskandaalin keskiössä rypevä koripalloilija Tristan Thompson on hylännyt myös pienen True-tyttärensä. HollywoodLife kertoo, että Thompson ei ole osoittanut katumusta tai edes yrittänyt kysellä lapsensa kuulumisia. MIehen lähipiiristä jopa kerrotaan, että Thompson käyttäytyy kuin mitään ei olisi tapahtunut ja jatkaa elämäänsä ilman perhettä vailla huolen häivää.

Tristan Thompson mursi Khloe Kardashianin sydämen ystävänpäivän jälkeen kuhertelemalla perhetuttava Jordyn Woodsin kanssa. Kyseessä oli jo toinen kerta, kun mies jää kiinni uskottomuudesta. Khloe on pyytänyt aiemminkin, että mies osallistuisi enemmän lapsensa kasvattamiseen. True-tytär ei kuitenkaan ole miehen tärkeysjärjestyksen kärkipäässä.