Donald Trump twiittasi ”VETO!” – suomalaisjoukkueelta nerokas vastaus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump joutui historialliseen tilanteeseen, kun maan hallinto suljettiin pitkäksi aikaa presidentin vaatiessa rahaa Meksikon rajamuurin rakentamiseen. Lopulta hän joutui käyttämään harvinaista veto-oikeuttaan saadakseen tahtonsa läpi. Se ei jäänyt Suomessa huomaamatta.

Veto-oikeuden käyttämisen jälkeen presidentti Donald Trump päivitti Twitteriin lyhyen viestin ”VETO!”. Suomesta löytyy sattumalta joukkue nimeltä Vimpelin Veto, joka iski välittömästi takaisin ja valjasti presidentillisen nolouden suomalaisen urheilujoukkueen nerokkaaksi mainokseksi.

– Greetings Mr. President! We’re too thrilled for coming season! Hereby, we will invite You to VETO 85-y birthday celebration held in the most beautiful stadium of all stadiums (against @superjymy!) Be prepared to experiece the best Finnish baseball in the whole wide world. Awesome, Vimpelin Veto vastasi somessa.