Kardashian alastomana kylvyssä – kuva leviää somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pettämisskandaalin koettelemassa Kardashianien klaanissa kukoistaa taannoisten huhujen mukaan uusi romanssi, sillä Kourtney Kardashianin kerrotaan tapailevan Blink-182 -rumpali Travis Barkeria. Kaksikon tiedetään olleen ystäviä jo pidemmän aikaa, ja Travis on nähty myös Kardashianien televisiosarjassa.

View this post on Instagram

Love yourself as deeply as you love them.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

View this post on Instagram

Name: Penelope, Nickname: Poosh

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Nyt Kourtney on uskaltautunut kameran eteen alastomana kylvyssä poseeraten.

Kourtney Kardashian seurusteli aikaisemmin 25-vuotiaan malli Younes Bendjiman kanssa, mutta pari erosi viime vuonna. Travis Barker joutui viime vuonna perumaan Blink-182:n esiintymisiä terveysongelmien vuoksi. Ongelmat ovat kuitenkin ohi, ja yhtyeen on määrä nousta jälleen lavoille tänä vuonna.