Valtteri Bottasin keskisormikuva riemastuttaa: ”Kriitikot saa vetää viikseen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Valtteri Bottas teki sunnuntaina historiaa puhdistaessaan palkinto- ja pistepöydän F1-kauden aloituskilpailussa Australian Melbournessa. Hän voitti kilpailun sensaatiomaisen ylivoimaisesti ja sai nimiinsä vieläpä nopeimman kierroksen.

Kisan jälkeen Bottas oli syystäkin tyytyväinen mies, ja samalla kuljettaja pääsi sivaltamaan häntä kritisoineita C Moren haastattelussa.

– Kyllä tää oli tietenkin täydellinen aloitus kaudelle. Maksimipisteet ja vaikea viime vuosi, niin tästä on tosi hyvä lähteä ja kriitikot saa vetää viikseen, Valtteri Bottas totesi napakasti.

Kriitikoiden sivaltaminen ei kuitenkaan jäänyt vielä tähän, sillä parhaillaan sosiaalisessa mediassa leviää Bottasin kuva, jossa hän näyttää kameralle kahta keskisormea. Kuva on saanut jättisuosion ja monet ovat ylistäneet Valtterin löytäneen viimein voittajan asenteen.