Amanda Harkimon rohkea rintavako paljasti rusketusraidat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten suomalaisille useista eri televisio-ohjelmista tunnetuksi tullut realityjulkkis Amanda Harkimo juhli silikonirintojensa syntymäpäiviä povensa täyttäessä viisi vuotta. Viime aikoina Harkimo on julkaissut itsestään useita upeita kuvia verkossa.

View this post on Instagram

TT 💋

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmissa sekä Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa nähty Amanda Harkimo esittelee tuoreimmissa sosiaalisen median kuvissaan itsensä bikineissä. Asun antava kaula-aukko paljastaa rusketusraidat etumuksessa.

View this post on Instagram

If you're a bird. I'm a bird.

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on