Fanien odotus palkittiin – Netflix julkisti Stranger Things 3 -trailerin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin scifiä ja kasarinostalgiaa yhdistelevä Stranger Things saa jatkoa. Tänä kesänä julkaistavasta kolmannesta tuotantokaudesta esimakua tarjoaa odotettu tuore traileri.

Stranger Thingsin uudella kaudella vietetään vuoden 1985 kesää, jonka vihjataan muuttavan kaiken. Samalla kun jo teini-iän saavuttaneet päähenkilöt viettävät aikaa nauttien auringosta ja tuoreesta ostoskeskuksesta, vaanii Hawkinsin kaupungin varjoissa jälleen uhka.

Traileri ei tietenkään paljasta liikaa kolmannen kauden juonesta, joten faneille jää vielä paljon spekuloitavaa sarjan sisältämistä mysteereistä. Muun muassa Winona Ryderin, David Harbourin, Millie Bobby Brownin ja Finn Wolfhardin tähdittämä sarja jatkuu Netflixissä 4. heinäkuuta.