Slipknot antoi potkut perkussionistille – taustalla oikeusjuttu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Metalliyhtye Slipknotin riveissä kytenyt riita on saanut uuden käänteen. Bändikavereitaan vastaan kanteen nostanut Chris Fehn on erotettu.

Yhtyeen kotisivuillaan julkaiseman tiedotteen mukaan Fehn ei ole enää yhtyeen jäsen. Slipknotin mukaan perkussionistin väitteet rahojen pimittämisestä olivat perättömiä, ja he tulevat työstämään uutta albumia ja esiintymään ilman häntä.

– Miettikää miltä tuntuu, kun välittämäsi henkilö syyttää sinua rahan varastamisesta ja monet fanitkin uskovat siihen, yhtyeen laulaja Corey Taylor avautui Twitterissä.

Fehn on kolmas Slipknotin klassisen kokoonpanon jäsen, joka ei ole enää osa yhtyettä. Basisti Paul Gray kuoli vuonna 2010 huumeiden yliannostukseen, ja yhtyeen perustajajäseniin lukeutunut rumpali Joey Jordan erosi bändistä vuonna 2013.