Chistopher Nolanin uutuuselokuvaan ensimmäiset tähdet – mukana Twilight-näyttelijä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Christopher Nolanin paljastettiin hiljattain työstävän uutta elokuvaa. Vielä toistaiseksi nimetön projekti saapuu elokuvateattereihin vuonna 2020.

Nyt mysteeriprojektiin on kiinnitetty sen ensimmäiset näyttelijät. Päärooleissa nähdään Blackkklansman-tähti John David Washington, ikuisesti Twilight-vampyyrinä muistettava Robert Pattinson ja Guardians of the Galaxy 2 -elokuvasta tuttu australialaistähti Elizabeth Debicki.

Elokuvan sisällöstä ei toistaiseksi tiedetä juuri mitään. Sitä on kuitenkin kuvailtu Variety-lehden mukaan massiiviseksi ja innovatiiviseksi ison budjetin toimintaelokuvaksi. Yön ritari, Inception ja Dunkirk -ohjaajan uuden projektin ensi-ilta on Yhdysvalloissa 17. heinäkuussa 2020.