Narkkari poliiseille: ”Huumeiden käyttö ja masturboiminen tuntuu mahtavalta!”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Harva haluaa kuulla elämänohjeita onnellisuuteen henkilöltä, joka on huumausaineriippuvainen. Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa asuva Eric Farnack sanoi kuitenkin poliiseille, että hän tekee elämässään asioita, jotka tuntuvat mahtavilta.

Eräs nainen soitti hätäkeskukseen ja kertoi miehensä uhkailleen hänen henkeään. Kyseessä oli 46-vuotias Eric Farnack, joka oli melkoisessa huumepöllyssä poliisien saavuttua pariskunnan Lehigh Valleyn alueella sijaitsevaan asuntoon. Farnack oli raivonnut poliiseille ja lähtenyt karkuun.

Viranomaiset uhkasivat käyttävänsä etälamautinta mieheen, ellei hän tottelisi käskyjä. Farnack meni maahan makaamaan ja sanoi, että hän ei ole tehnyt muuta kuin käyttänyt huumeita ja masturboinut. Mies vakuutti poliiseille, että se tuntui uskomattoman hyvältä. Hänet toimitettiin Northhamptonin piirikunnan vankilaan, The Smoking Gun uutisoi.