Taitoluistelija viilsi tahallaan kilpailijaansa luistimella?

Ohhoh! Urheilu · Tim Isokivi

Taitoluistelun maailmassa kuohuu. Yhdysvaltalaisen Mariah Bellin epäillään satuttaneen tahallaan etelä-korealaista kilpailijaansa luistimen terällä. Lim Eun-soo sai haavan pohkseeseensa Japanissa järjestettävien taitoluisteluiden MM-kisojen lämmittelyharjoituksissa.

Vamman aiheutti Mariah Bellin luistimen terä. 16-vuotiaan Limin edustajien mukaan Bell olisi potkaissut hitaasti kaukalon sivussa luistellutta kilpailijaansa tahallaan. Heidän mukaansa amerikkalaisluistelija ei pyytänyt tekoaan anteeksi, vaan jatkoi harjoitteluaan kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Lim Eun-soo kykeni kilpailemaan MM-kilpailuissa haavastaan huolimatta, uutisoi Telegraph. Kansainvälinen luisteluliitto tutkii parhaillaan tapausta.

View this post on Instagram

Look my stories or swipe➡️ to the end (pics 9 and 10) for tweets. I have terrible news guys. Seems Eunsoo is bullied and injured by Mariah. After that pics these rumors seem to be true. Cant believe Mariah could have done something like that, she seemed to be so nice and sweet. Heart broken. Poor Eunsoo. Hope she gets better as soon as possible. • • FOLLOW @figureskatingsource FOR MORE • • • • #фигурноекатание #евгениямедведева #teamorser #skating #saitama #japan #figureskating #figureskater #worldfigure #worldfigure2019 #evgeniamedvedeva #alinazagitova #mariahbell #rikakihira #teamtutberidze #алиназагитова #москва #ice #iceskating #iceskater #tutberidzegirls #eunsoolim #mariahbell #scandal #teamraf

A post shared by Marina (@figureskatingsource) on