Prinssi Charles on käyttänyt samoja uimahousuja jo 12 vuotta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian kuninkaalliselta perheeltä ei rahaa puutu, mutta prinssi Charles vaikuttaa elävän säästölinjalla. Hän on käyttänyt samoja uimahousuja jo vuosien ajan. Walesin 70-vuotias prinssi kuvattiin taannoin rannalla vaimonsa Camilla Parker Bowlesin kanssa. Kuninkaallisen yllä nähtiin luksusmerkki Vilebrequinin uimahousut.

Charles on selkeästi kiintynyt uimahousuihinsa. Ne ovat peräisin Vilebrequinin vuosien 2003-2006 mallistosta, ja hän on käyttänyt niitä Guardian-lehden mukaan ensi kertaa ainakin 12 vuotta sitten.

Vilebrequinin uimahousut maksavat noin 226 euroa. Uimahousut ovat siis selkeästi laadukasta materiaalia, ja kuninkaallisten perheen palvelijoiden saattaisi myös kuvitella pitävän vaatteista hyvää huolta.