Adriana Lima jätti Victoria’s Secretin – näin supermallin elämä muuttui

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen Victoria’s Secret -alusvaatemerkki tunnetaan koristeellisten alusasujensa lisäksi myös erilaisista tuoksutuotteista ja uima-asuista.

Yhtiö järjestää joka vuosi paljon huomiota herättävän muotinäytöksen, jossa esitellään kauden kuumimmat alusvaatteet – yhtä lailla kuumien huippumallien yllä. Yksi Victoria’s Secretin pitkäaikaisimmista mallikaunottarista on ollut upea Adriana Lima. Nainen kuitenkin yllätti monet ilmoittamalla äskettäin eläköityvänsä tästä halutusta mallipestistä.

Lima jätti Victoria’s Secretin muun muassa liiallisen ulkonäkökeskeisyyden takia, eikä hän varmasti myöskään jaksa loputtomasti ylläpitää enkeleiltä vaadittavaa hurjaa kisakuntoa. The Talkon mukaan enkelit joutuvat olemaan hurjassa kunnossa, eikä heillä saa olla kehossaan rasvaa yli 18 prosenttia.