Paris Jackson kuilun partaalla – perhe syyttää poikaystävää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Michael Jacksonin sukulaiset ovat huolestuneet hänen tyttärensä Paris Jacksonin terveydestä. Nainen yritti äskettäin itsemurhaa. Lisäksi hän on käyttänyt runsaasti päihteitä ja riidellyt julkisesti poikaystävänsä kanssa.

RadarOnline kertoo, että Jacksonit syyttävät kaikesta Paris Jacksonin poikaystävä Gabriel Glenniä. Vaikka naisella on ollut aina mielenterveysongelmia, kuten masennusta, laukaisi äskettäin julkaistu kohudokumentti lisää häiriökäyttäytymistä ja itsemurhayrityksen. Jacksonit ovat puolestaan lytänneet dokumentin todellisuuden.

Suku yrittää nyt saada hakoteillä elämässään olevaa Paris Jacksonia muuttamaan takaisin perheen kartanoon, jossa asuu myös hänen veljensä Prince Jackson. Paris ja Glenn asuvat yhdessä ja käyttää poikaystäväänsä suuria summia rahaa.