Jordyn Woods on nyt kuuluisampi kuin koskaan aiemmin – esiintyy musiikkivideolla!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityperheen kuopuksen Kylie Jennerin paras kaveri Jordyn Woods sai kenkää koko Kardashianien suvun lähipiiristä vehdattuaan Khloe Kardashianin miehen kanssa. Woods oli asunut Kylie Jennerin hulppeassa vierastalossa nauttien ystävänsä tarjoamista ylellisyyksistä.

Ensin oletettiin, että 21-vuotiaan Jordyn Woodsin elämä otta äkkikäännöksen ankeimpiin aikoihin. Naisen nimi on kuitenkin tullut kaikille tunnetuksi humalassa tapahtuneen pussailemisen ansiosta. Hän oli suudellut Tristan Thompsonin kanssa.

Nyt E! News kertoo, että Jordyn Woods on kiinnitetty tubettaja ja laulaja Justin Robertsin tulevalle Way Too Much -musiikkivideolle esiintymään. Videolla esiintyvät naiset esittävät nukkeja, jotka pakenevat tehtaalta. Musiikkivideon julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa.