Kylie Jennerin meikitön leviää verkossa – tältä näyttää todellisuudessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kosmetiikkabisneksellä maailman nuorimmaksi miljardööriksi tiensä raivannut realityjulkkis Kylie Jenner nähdään valokuvissa yleensä huoliteltuna ja ehostettuna. Nyt nainen on julkaissut meikittömän valokuvan.

Kylie Jenner on tuoreessa otoksessa meikittömänä kirjoittaen kuvaan: ”Iho”. Hänellä on valkoiset alusvaatteet ja muhkeat kultakorut. Hehkuvaa ulkonäköä korostaa kauniisti iholle heijastuva auringonvalo.

Nainen on usein kauneimmillaan luonnolliselta näyttäessään. Osa neitokaisista turvautuu liialliseen kosmetiikkakerrokseen, vaikka tutkimusten mukaan ihmiset näyttävät kauneimmilta naturellissa lookissa.

View this post on Instagram

skin ✨

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on