Nainen ryöstettiin epilepsiakohtauksensa aikana – törkeä tapaus valvontakameraan

Ohhoh! · Stara.fi

Rikolliset ovat lähes poikkeuksetta geenialtaan matalan pään uimareita, jotka pystyvät hyvinkin häikäilemättömiin tekoihin. Parhaillaan Britanniassa äimistellään tapausta, jossa 39-vuotias nainen ryösteettiin maatessaan puolustuskyvyttömänä maassa epilepsiakohtauksensa vuoksi.

Valvontakameran videolta peräisin olevassa kuvakaappauksessa nähdään miten kaksi miestä etsii naisen hallusta arvoesineitä samaan aikaan, kun nainen kouristelee maassa. Kyseessä oli harvinaisen törkeä tapaus, joka tapahtui Manchesterin Chinatownin alueella.

Ryöstäjien mukaan lähti saaliiksi muun muassa naisen käsilaukku, matkapuhelin ja noin 40 puntaa käteistä rahaa, Manchester Evening News uutisoi. Naisen aviomies kertoi lehdelle ryöstäjien toimineen kuin piraijat. Kaupungin valvontakameroita valvovat virkailijat hälyttivät paikalle poliisit ja ambulanssin jo ryöstön aikana huomattuaan tapauksen. Tekijät ovat edelleen tavoittamatta.