Oikeus kielsi rikollista juomasta Pepsiä – voimassa ehdonalaisen ajan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Miltä tuntuisi vältellä omaa suosikkijuomaansa neljän vuoden ajan? Eräälle havaijilaismiehelle siitä saattaa tulla todellisuutta rikostuomion myötä.

Christopher Montilliano tuomittiin oikeudessa autovarkaudesta. 21-vuotias oli pidätyksen yhteydessä valehdellut poliiseille saaneensa auton serkultaan käyttöön, jotta hän voisi ostaa kaupasta virvoitusjuomia.

Montilliano tuomittiin neljän vuoden ehdonalaiseen rangaistukseen. Tuomari Rhonda Loo kielsi miestä juomaan tuomion aikana Pepsiä, hänen suosikkivirvoikettaan. Lisäksi hänet määrättiin 100 tunniksi yhdyskuntapalveluun ja 100 dollarin sakkorangaistukseen.

– Kyse oli Pepsi-puuteoireyhtymästä, tuomari kuvaili rikosta Huffpost-uutissivuston mukaan.