Vapaaottelija Conor McGregor lopettaa – tiedotti eläköitymisestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Irlantilainen 30-vuotias vapaaottelija Conor McGregor jää eläkkeelle vapaaottelijan urasta. Hän lopettaa kamppailulajissa kilpailemisen ja siirtyy muihin tehtäviin elämässään.

Irlantilaisessa Dublin kaupungissa sijaitsevassa Crumlinin lähiössä kasvaneen ja sittemmin unelmansa vapaaottelijan ammattilaisuudesta saavuttaneen Conor McGregorin nimi on ollut muutaman vuoden ajan kaikkien huulilla. Nykyisin urheilutähdenä itsensä elättävä Conor McGregor on lähiökasvatti, joka on niin ikään nähnyt elämän toisen puolen. Hän on päättänyt lopettaa ammattilaisuransa vapaaottelijana, BBC uutisoi.

Conor McGregor otteli muutama vuosi sitten Las Vegasissa legendaarista nyrkkeilijä Floyd Mayweatheria vastaan, mutta hävisi ottelun. Matsi sai kuitenkin runsaasti maailmanlaajuista huomiota ja McGregorista tuli yksi aikakautensa puhutuimmista urheilujulkkiksista.

View this post on Instagram

Any proper knocks ?

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on