Uuden Avengers-elokuvan hurja kesto paljastui – katsojien rakot koetuksella?

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marvelin tuleva Avengers: Endgame tulee olemaan massiivinen monellakin tavalla. Elokuvan on paljastettu kestävän jopa yli kolme tuntia.

Comicbook.com-sivuston mukaan uuden Avengers-elokuvan pituus on yhteensä kolme tuntia ja kaksi minuuttia. Sarjan edellisen osan, Avengers: Infinity War -elokuvan pituus oli kaksi tuntia ja 40 minuuttia.

– Kyseessä on 22 elokuvaa kestäneen sarjan kulminaatio. Siihen täytyy mahtua runsaasti tarinankerrontaa, ohjaaja Joe Russo kuvaili.

Yli kolmen tunnin kesto on saanut jo monet Marvel-fanit pelkäämään rakkojensa puolesta. Toistaiseksi ei ole tiedossa, tuleeko elokuvassa olemaan väliaika kuten esimerkiksi yli kolmituntisissa Titanic ja Taru sormusten herrasta: Kuninkaan paluu -elokuvissa.