Rattijuoppo yritti peittää alkoholin hajun – suihkutti deodoranttia suuhunsa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viinanhajuisen hengityksen poistamiseen on monia enemmän tai vähemmän toimivia vinkkejä, joista suomalaisille tutuin lienee Sisun syöminen. Eräs amerikkalaismies kokeili siihen deodoranttia – suun kautta nautittuna.

Poliisi pysäytti Efren Mencia-Ramirezin South Carolinassa sijaitsevalla valtatiellä holtittoman ajamisen vuoksi. Poliisin lähestyessä ajoneuvoa 49-vuotias mies suihkutti suuhunsa Axe-deodoranttia yrittääkseen peittää alkoholin hajuisen hengityksensä.

Deodorantti ei kuitenkaan onnistunut peittämään läpitunkevaa viinan hajua. Sekavasti käyttäytynyt mies myös piteli jalkojensa välissä avattua olutta, ja lisäksi jalkatilasta löydettiin yhteensä yhdeksän tyhjää tölkkiä.

49-vuotias mies pidätettiin rattijuopumuksesta epäiltynä. Hän puhalsi poliisiasemalla miltei kaksinkertaisesti yli South Carolinan sallitun promillerajan, uutisoi Independent.