74-vuotias mies ja 21-vuotias nainen seurustelevat – harrastavat pian seksiä televisiossa

Ohhoh! · Stara.fi

Ikä on monien mielestä vain numero, mutta kun pariskunnan ikäero on 53 vuotta, niin moni ryhtyy kyseenalaistamaan suhteen motiiveja. Nyt 74-vuotias Milojko Bozic on ryhtynyt seurustelemaan 21-vuotiaan Milijana Bogdanovicin kanssa Serbian Pilatovicissa.

Parin suhde on saanut niin paljon huomiota, että Milijana on joutunut todistelemaan, että pari harrastaa seksiä päivittäin. Nyt tapaus on edennyt jo siihen pisteeseen, että pariskunta on suostunut harrastamaan seksiä televisiossa osoittaakseen suhteensa olevan aito. Milojko on kertonut jo ennakkoon, ettei hän tarvitse erektiolääkkeitä.

Parovi-ohjelmassa myöhemmin nähtävässä jaksossa kuullaan ennakkotietojen mukaan esimerkiksi, että lähetyssaarnaaja-asento ei onnistu miehen sydänongelmien vuoksi. Lisäksi pari kertoo ohjelmassa avoimesti seksielämästään.