Matthew McConaughey räppäsi 13 tuntia putkeen – oli polttanut Snoop Doggin pilveä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa haastattelussa piipahtaneet viihdetähdet Snoop Dogg ja Matthew McConaughey ovat paljastaneet hauskan anekdootin tänään ilmestyneen The Beach Bum -elokuvan kuvauksista. McConaughey oli polttanut tietämättään Snoop Doggin marihuanaa.

Räppäri Snoop Dogg oli tarjonnut näyttelijä Matthew McConaugheylle aitoa marihuanaa The Beach Bum -elokuvan kuvauksissa. Näyttelijä oli luullut, että sätkä ei ollut oikea, vaan tarkoitettu ainoastaan elokuvan rekvisiitaksi. Snoop paljasti salaisuuden kohtauksen kuvaamisen jälkeen McConaugheylle, joka alkoi räpätä vimmatusti sätkän poltettuaan.

– Riimittelit 13 tuntia putkeen, Snoop Dogg nauroi Matthew McConaugheylle Jimmy Kimmelin haastattelussa.

The Beach Bum -komediaelokuva ilmestyy tänään Yhdysvalloissa. Elokuva kertoo omaa polkuaan kulkevasta Moondog-nimisestä floridalaismiehestä (Matthew McConaughey). Snoop Dogg esittää elokuvassa Lingerie-nimistä räppäriä. Elokuvan on ohjannut käsikirjoittaja Harmony Korine.