Mopsi lukitsi omistajansa auton ulkopuolelle – nousi heti viraalihitiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan tositarinoita omistajansa pinteestä pelastavista sankarikoirista. Tämä ei ole yksi niistä.

Texasin San Atnoniossa asuva Monica Garcia joutui lukituksi oman autonsa ulkopuolelle Nick-nimisen koiransa toimesta. Nainen joutui odottamaan apua kolmen tunnin ajan mopsin istuessa rauhallisesti autossa hänen puhelimen, avainten ja laukun kanssa.

Garcian onneksi hänen iPadinsa ei ollut autossa, ja hän onnistui pyytämään apua pojaltaan Nickiltä. Nainen pyysi Nickiä ottamaan yhteyttä hätätapauksissa avustavaan AAA-autojärjestöön. Tunteja myöhemmin AAA:n edustaja ilmestyi viimein avaamaan oven.

Nick jakoi Twitterissä kuvakaappauksia viestiketjusta ja otoksen, jossa ilkikurinen mopsi istuu kuljettajan paikalla selkeästi vailla minkäänlaista katumuksen tunnetta. Viraalihitiksi noussutta twiittiä on jaettu uudelleen lähes 100 000 kertaa.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.