Salarakas pyllisteli uimapuvussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koripalloilija Tristan Thompsonin salarakkaana viime vuonna julkisuuteen noussut tarjoilijatar Lani Blair on nykyisin suosittu Instagram-malli. Nainen esittelee vartalonsa muotoja hiveleviä asukokonaisuuksia ja tekee ahkeraa markkinointia työpaikkansa eteen.

Starlet’s Gentlemens Clubilla New Yorkissa työskentelevä Lani Blair tekee parhaansa, että asiakkaat saapuisivat strippiklubille katsomaan häntä myös livenä. Naisen viettelevät valokuvat saavat suorastaan hengästymään, eikä viimeaikaiset otokset tee poikkeusta. Nyt hän on esitellyt Fashion Novan uimapukua peppu pystyssä.

Lani Blairin takamus on muhkea ja hakee vertaistaan. Hänellä on nykyisin 697.000 seuraajaa. Sensaatiolehdet väittivät puolisen vuotta sitten naisen pitävän edelleen yhteyttä Khloe Kardashianin avomies Tristan Thompsoniin. Lani Blairin parisuhdestatus ei kuitenkaan ole tiedossa.

View this post on Instagram

☄️ Studio: @dashstudiosny

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on

View this post on Instagram

💥 📸: @leondash

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on