Honey Boo Boon äiti osittain sokea – haluaa kumota poikaystävän lähestymiskiellon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen lapsimissi Alana ”Honey Boo Boo” Thompsonin äiti June ”Mama June” Shannon sai taannoin oman realitysarjansa, jossa seurattiin naisen huimaa muodonmuutosta. Äskettäin hänet pidätettiin huumausainerikoksesta.

Poliisit olivat saapuneet selvittämään June Shannonin ja hänen poikaystävänsä Geno Doakin tappelua huoltoasemalle. Heidän hallustaan löydettiin huumausaineita. Oikeus määräsi Doakin lähestymiskieltoon June Shannonille julkisen riitelyn vuoksi. Kaksikko ei ole totellut oikeuden määräystä, vaan ovat viettäneet aikaa yhdessä.

Nyt June Shannon on yrittänyt kumota lähestymiskiellon vedoten siihen, että tarvitsee Geno Doakilta päivittäin apua arjessa selviytyäkseen. Naisen asianajaja on kertonut tuomioistuimelle June Shannonin olevan osittain sokea, joten hänen poikaystävänsä tuki ja apu on välttämätöntä. He ovat seurustelleet kolme vuotta, TMZ uutisoi.